Kategorier
Catering

Boka cateringfirma på distans

Ett sätt att förgylla tillvaron är att anlita en cateringfirma. De kan överraska med både mat, snacks och fika. Det är bara att välja i den välfyllda menyn.

Jessica hade mycket att göra på jobbet och visste inte hur hon skulle hinna med att ordna mat och fika till sin mammas åttioårsdag. Visserligen hade de kunnat ta ut henne på restaurang men Jessica visste hur mycket hon ville att alla skulle vara samlade hela dagen. Därför hade hon i ett svagt ögonblick lovat att ordna.

Det var under en kafferast på jobbet som hon beklagade sig över besväret. En kollega hade frågat varför hon inte beställde catering istället för att stressa. Idén tycktes vara bra om det inte var för att mamman bodde tjugo mil söderut och ingen cateringfirma hemma skulle köra så långt för en beställning.

Cateringfirma har hela Sverige som arbetsplats

Jessicas arbetskamrat hade skrattande förklarat att hon kände till ett företag som hade catering i hela Sverige. Hon fick uppgifterna och gick in på hemsidan så snart hon kom till sin dator igen. Kollegan hade rätt. Cateringfirman hade hur mycket som helst att välja mellan. En kvart senare hade hon gjort en beställning och axlarna sjönk en aning.

Födelsedagen var kommen och bordet var dukat. Ett annat hade en fin duk och fylldes snart upp av cateringfirmans sommarbuffé, en läcker blandning av god mat. I kylskåpet placerades de prinsesstårtor som cateringfirman gjort. Kartonger med olika kakor och en större med kanelbullar stod färdiga att dukas upp. Allting skulle bli perfekt.