Kategorier
Ekonomi

Redovisningsbyrå är facit för småföretag i Stockholm

Allt du vill är att göra det du älskar. Inte trassla med bokföringen. Eller bli av med halva arvodet till en fakturaservice. Slipp båda delar genom att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm.

Stockholm drar, precis som de flesta andra huvudstäder, till sig människor som drivs av passion och egensinne. Många av dem startar företag för att kunna arbeta med det de älskar, under de former de trivs med. Ett helt fantastiskt upplägg. Om det inte vore för det där med bokföringen. Visserligen finns det aktörer som erbjuder sina kunder att fakturera för sina tjänster utan att ha ett eget företag, men då försvinner oftast en betydande summa från varje arvode. Det finns faktiskt många egenanställda som skulle tjäna på att anlita en proffsig men prisvärd redovisningsbyrå i Stockholm i stället. För de finns.

Redovisningsbyrå behöver inte vara dyrt

Det går ett rykte bland många små entreprenörer i uppstartsfasen att det är ofantligt dyrt att anlita en redovisningsbyrå. Det behöver det inte alls vara. Kostnaden är mycket varierande beroende på vilken byrå du väljer, och påverkas alltid av storleken på din firmas verksamhet. När du inte har så komplicerad bokföring och redovisning att göra i firman kommer det inte heller att kosta skjortan att anlita en redovisningsbyrå. Du vet heller aldrig vilka uppdrag som lurar runt hörnet. Kanske kommer du plötsligt kunna fakturera betydligt mer än du väntat dig? Då är det surt att behöva betala provision på arvodet till en fakturatjänst. Satsa på en redovisningsbyrå redan nu istället.