Kategorier
Catering

Catering för företag förgyller föreläsning i Stockholm

Det var tänkt att det endast skulle vara en föreläsning. Men när ett företag som erbjöd catering i Stockholm kunde leverera lite gott kunde Emil inte säga nej.

Den författare som skulle komma var känd och bokförlaget var mycket stolt över henne. De hade ordnat med en stor lokal så att så många som möjligt skulle få plats att delta. Till en början hade de tänkt att det bara skulle ingå en föreläsning i biljetterna. Men de kom snart på andra tankar.

Emil som var en av ägarna i bokförlaget var hos en vän under den tiden som föreläsningen planerades. Hos vännen var också en annan person som visade sig arbeta i en annan bransch, nämligen catering. När Emil hade börjat prata om föreläsningen hade denne frågat lite på skoj om de inte ville ha catering.

Levererar catering till företag

Emil hade bollat tillbaka frågan genom att undra vad de hade att erbjuda. Det visade sig att de hade catering för företag i Stockholm och levererade massor av olika möjligheter. Där fanns allt från smörgåsar till stora bufféer. Innan Emil visste vad som hände hade han bett personen att skicka mer information via mail.

På dagen för föreläsningen var det bråda tider. Alla platser var slutsålda och Emil och hans personal jobbade för att få allt i ordning. Genom cateringfirman hade han bokat smörgåsar och till dem bjöds kaffe, te eller cider. Allt skulle levereras en timme innan det började så besökarna kunde få sig en macka när föreläsningen var över.