Kategorier
Företag

Brandlarm skyddar företags intressen i Stockholm

Företag som har dyr inredning, datorer, material och annat fasar för att en brand ska bryta ut. Genom ett smart brandlarm finns hjälpen nära i Stockholm.

Drömmen hade blivit sann, nu hade företaget tagit nästa steg till att växa. Hanna hade länge arbetat som den enda sömmerskan i sitt företag men hade nu utökat med två personer. Anledningen var att hennes tjänster uppmärksammats av finare klienter och massor av jobb som skulle ge stor inkomst ramlade in.

Det innebar att det fanns mycket exklusiva tyger i företagets lokaler. Hannas fasa var att det skulle börja brinna av någon anledning och allt skulle förstöras, inklusive kunders beställningar på klänningar till stora galor och andra festligheter. Hon hade varit tvungen att ta till en säkerhetsåtgärd som att skaffa brandlarm.

Brandlarm värt varenda krona

Hanna hade hittat ett bra säkerhetsföretag som installerade brandlarm i Stockholm. Med avancerad teknik kunde systemet känna av om en band startat. Informationen om den fanns i mobilen om hon ville veta mer. Men bäst av allt var att de som behövde få larmet, som brandkår, räddningstjänst och hon själv fick det snabbt.

Ett år efter installationen hände det som inte fick hända. Det började brinna. Men tack vare brandlarmet stoppades branden i tid vilket var extra tur just då. Klänningar och kostymer höll på att sys för en stor välgörenhetsgala och det hade varit katastrof om allt blivit förstört Visst hade hon tidigare gnällt över kostnaden ibland men efter incidenten skulle det aldrig ske igen.